Meyve Suyu Pastörize Ünitesi Açıklamalar

Niğkrom makine tarafından imalatı yapılan,  Meyve Suyu Pastörize Üniteleri tamamen hijyenik ve gıda teknolojisine uygun imalatı yapılmaktadır. Pastörizasyon sistemleri meyve suyu ve süt sektörlerinde kullanılmaktadır. Meyve, sebze suları ve konsantrelerinin pastörizasyonunda kullanılır. Ürün, tüm mikroorganizmaların yok edilmesi amacıyla 65 C ile 132 C aralığında ısıtılır. Isıtma işlemi buhar suyu su ürünü ısıtma şeklinde gerçekleşmektedir. Pastörize sistemleri Mülti tüp, tubülör ve plakalı eşanjör olarak üç ayrı tipte üretilmektedir.

Makine sıcaklık değerleri PLC sistemi üzerinde anlık izlenebilme olanağı sunulmaktadır. Makineler şişe dolum ve tetrepak dolum ünitelerine uygun olarak üretilmektedir. Makine tübülör ısıtıcı ve holding tüplü tüpler ürüne temas eden noktalar 316 kalite paslanmaz çelikten, etmeyen yüzeyler ise AISI 304 kalite paslanmaz çelikten imalatı yapılacaktır.

 

Teknik Detaylar

Meyve suyu pastörize ünitesi farklı özelliklerde, ölçülerde ve kapasitelerde imalatı yapılmaktadır.