Pastörize Ünitesi Açıklamalar

Nigkrom makinenin imalatlarında birisi olan meyve suyu pastörizeler tamamen hijyenik ve gıda teknolojisine uygun olarak imalatı yapılmaktadır.

Niğkrom tarafından yapılan, pastörizasyon sistemleri meyve suyu ve süt sektörlerinde kullanılmaktadır. Meyve, sebze suları ve konsantrelerinin pastörizasyonunda kullanılır. Ürün, tüm mikroorganizmaların yok edilmesi amacıyla 65 C ile 142 C aralığında ısıtılır. Emniyet açısından istenilen enzimasyön sıcaklığının sağlanabilmesi için son çıkış noktası suyla otomatik istenilen sıcaklık set değerine getirilmektedir. 

Makine sıcaklık değerleri PLC sistemi içerisinde kayıt altına alınmakta ekran üzerinde anlık izlenebilme olanağı sunulmaktadır. Makineler AISI 304-316 Kalite paslanmaz çeliklerden imal edilmektedir. 
 

Teknik Detaylar

Pastörize üniteleri farklı özelliklerde,

ölçülerde,

kapasitelerde,

cip yıkama üniteleri,

plc sistem,

manuel sistem,

borulu eşanjör sistemi,

plakalı eşanjör sistemi,